Polí­tica divendres, 3 de Juliol de 2015 Autor: CUP Torà

La CUP fixa 8 condicions a la constitució del Consell Comarcal la Segarra


<< Tornar     

Suport a canvi de transparència i compromís a no privatitzar la gestió de cap servei que actualment sigui de gestió comarcal

La CUP fixa 8 condicions a la constitució del Consell Comarcal la Segarra
La CUP fixa 8 condicions a la constitució del Consell Comarcal la Segarra Foto: CUP Torà

El grup polític que vulgui rebre el suport de la CUP en la sessió constituent del Consell Comarcal de la Segarra haurà de complir les següents condicions:

1. Publicació al web del Consell Comarcal de les actes dels plens del Consell, Juntes de Govern i la resta d’òrgans oficials, en un termini màxim d’una setmana a partir de la seva aprovació. Publicació al web del Consell Comarcal de les ordres del dia dels plens del Consell, Juntes de Govern i la resta d’òrgans oficials el mateix dia de la seva convocatòria oficial.

2. Publicació al web del Consell Comarcal de la relació de retribucions econòmiques que perceben tots els consellers, conselleres i càrrecs de confiança, així com les dels directius i directives de totes les entitats i organismes que compten amb la participació del Consell, ja siguin organismes autònoms, empreses públiques, fundacions o consorcis.

3. Publicació al web del Consell Comarcal d’informes periòdics de les despeses de govern, que incloguin dietes, telèfons mòbils, locomoció i totes les despeses de representació institucional, així com totes les despeses destinades a tots els consellers i grups polítics per la seva tasca de representació. Aquests informes inclouran cada despesa, el seu concepte i l’electe o grup corresponent.

4. Que les retribucions netes dels representants polítics i dels càrrecs de confiança no superin 2,5 vegades el SMI (salari mínim interprofessional) per dedicació completa, o la part proporcional corresponent del temps de dedicació.

5. Limitació de mandats als membres del consell comarcal, que en cap cas no podran ser-ho més de 12 anys. Això comporta la renúncia a prendre possessió per part de les persones que ja portin aquest període de temps al càrrec i el compromís de la resta a dimitir a mesura que el vagin complint.

6. Compromís a no privatitzar la gestió de cap servei que actualment sigui de gestió comarcal.

7. Compromís a recuperar la gestió pública dels serveis privatitzats a mesura que finalitzin les concessions vigents.

8. Anunci públic d’acceptació d’aquestes condicions.

(Nota: els punts 6 i 7 fan referència, principalment, a la gestió de l’aigua i dels residus. Se n’exclou el transport escolar i altres serveis que, pel seu poc volum de feina, es demonstri la inviabilitat econòmica de tenir contractat personal específic de manera permanent des del Consell )



Etiquetes: consell comarcal cup segarra

Ho vols compartir?


dimarts, 28 de Maig de 2024
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos