Societat dilluns 21 febrer 2011 Autor: editor

El Centre d'Acollida Turí­stica de Cervera obre les portes


<< Tornar     

La Paeria de Cervera ha presentat el nou Centre als alcaldes de la Segarra

Presentació del CAT de Cervera als alcaldes de la Segarra
Presentació del CAT de Cervera als alcaldes de la Segarra

La Paeria de Cervera ha organitzat aquest dilluns al matí­ una visita institucional del nou Centre d'Acollida Turí­stica als alcaldes de la Segarra amb l'objectiu de poder conèixer les instal·lacions i poder projectar en les instal·lacions l'ús turí­stic de la Segarra.

En la visita també hi ha participat el President del Consell Comarcal on ha destacat que aquest Centre d'Acollida és un referent a la comarca ja que sols n'existeixen 10 a tot Catalunya, dels quals només 7 estan en funcionament fins al moment. En la mateixa lí­nea, el Conseller de Turisme del Consell Comarcal ha remarcat que 'és una oportunitat més per fer extensible, per tot Catalunya, la promoció del turisme a la comarca de la Segarra'.

El CAT disposa d'una zona museïtzada, un espai d'atenció als visitants i una zona de venta de productes artesans i agroalimentaris de la zona, com també una cafeteria.

Segons la Paeria de Cervera, està previst que el Centre obri ja demà dimarts en horari de matí­. Quan el centre estigui condicionat al 100%, es preveu un horari continu de matí­ i tarda.

L'alcalde de Torà comprova un dels panells informatius -
L'alcalde de Torà comprova un dels panells informatius


Etiquetes: centra d'acollida turí­stica cat cervera segarra

Lectures: 896 Darrera: 13.07.2022

Ho vols compartir?