Societat dimecres, 20 de Maig de 2015 Autor: editor

Curs d'iniciació a tècnic Esportiu a Torà


<< Tornar     

El curs s'adreça a majors de 15 anys i tindran prioritat els joves del municipi

Curs d'iniciació a tècnic Esportiu a Torà
Curs d'iniciació a tècnic Esportiu a Torà Foto: CC Segarra

El proper mes de juliol es realitzarà a Torà el Curs d'iniciació a tècnic Esportiu. L'objectiu del curs es donar informació bàsica per a la formació de tècnics en l'àmbit de la iniciació esportiva escolar, obtenint el títol oficial expedit per l'Escola Catalana de l'Esport de la Generalitat.

Aquest curs és el primer cop que es fa a Torà i s'ha treballat de forma coordinada amb el Consell Esportiu de la Segarra i l'Oficina de Joventut del Consell Comarcal. Des de la regidoria de Joventut es creu que és una bona oportunitat formativa per als joves alhora de buscar feines relacionades amb l'àmbit esportiu. Per la qual cosa, el cost del curs s'ha abaratit ja que un 25% del cost total ha estat subvencionat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torà. El cost és de 52€.

El curs durarà pràcticament una setmana i es farà a l'Ajuntament i Pavelló de Torà. Es imprescindible tenir més de 15 anys i tindran prioritat els joves del municipi de Torà.

Tota la informació la trobareu al portal web de l'Ajuntament i per a inscripcions al correu tecnicajoventut@ccsegarra.cat


Adjunts:   INFO-CIATE--2015---tora.pdfFont: CC Segarra Etiquetes: cursos tècnic esportiu torà

Ho vols compartir?