Societat dilluns, 20 de Desembre de 2010 Autor: editor

La 19a edició de la Marató nou rècord de recaptació


<< Tornar     

L'edició d'enguany de la Marató de TV3, dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, ha recaptat 7.246.114 euros.

Cartell de la 19a edició de la Marató
Cartell de la 19a edició de la Marató

Durant tot diumenge, les milers de trucades per fer donatius i les més de 1.500 activitats organitzades per iniciativa ciutadana van fer possible aquesta xifra rècord de 7.246.114 euros.

La Marató va durar ahir diumenge quinze hores dedicada a conèixer el testimoni d'afectats i les explicacions dels experts. Tampoc no hi falten el disc i el llibre.

Durant tot el dia vora 800 voluntaris van atendre des de Girona, Lleida, Barcelona i Tarragona les trucades per fer donacions al nou telèfon (905 11 50 50). A més, aquest any han estrenat una aplicació per a iPhone i Android per seguir la jornada i per fer donacions. Els canals de recepció de donatius estaran oberts fins al 31 de gener a través d'un compte corrent, Servicaixa, internet i les aplicacions per a mòbil.

La Marató de TV3 és un projecte solidari que fa dinou anys que tiren endavant Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3.Etiquetes: marató lesions medul·lars i cerebrals adquirides tv3 catalunya

Ho vols compartir?