Joves Detinguts divendres 4 abril 2003 Autor: Editor

Ple multitudinari de l'ajuntament per denunciar la detenció dels joves toranesos


<< Tornar     

L'ajuntament de Torà ha celebrat avui un ple extraordinari per mostrar el seu rebuig al desplegament policial ?desproporcionat? en la detenció dels joves de la localitat acusats d?atemptar contra caixers.

Més de 200 veïns de Torà s'han reunit aquesta tarda a l'Ajuntament per reclamar la llibertat dels tres joves de la població detinguts i expressar el seu rebuig al desplegament policial que s'ha utilitzat per procedir a les detencions. Tots els presents, entre ells l'alcaldessa, Mercè Valls i els germans de dos dels detinguts, han expressat que estan convençuts de la innocència dels joves. El jutge Baltasar Garzón ha ordenat les detencions en aplicació de la llei antiterrorista.

La moció ha estat presentada per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) amb el suport de CiU. Les dues formacions polí­tiques presents al consistori de Torà se solidaritzen amb els joves detinguts i amb els seus pares i afirmen témer per la €œsalut fí­sica i psí­quica€ de J.V.C. i conviden els veïns a mostrar el seu rebuig a l'actuació policial.

Etiquetes: ajuntament plenaris detinguts torà

Lectures: 531 Darrera: 11.09.2022

Ho vols compartir?