Joves Detinguts dimarts 8 abril 2003 Autor: Editor

El servidor viladetora.net suporta l'allau de visites


<< Tornar     

Ahir dilluns el servidor va tenir un total de 803 visites i va servir un conjunt de 7.179 pàgines. Mai havia tingut una audiència tan gran en un sol dia.

La majoria de les visites són a la Campanya de Suport als joves detinguts, que s'ha convertit en el tema principal del web i es presenta com a pàgina d'entrada.

Es van consultar un total de 1.313 notí­cies publicades sobre el tema i 135 programes d'actes. També hi va haver una gran resposta a l'enquesta, 63 vots en un sol dia.

Una de les raons d'aquest augment de les visites és que la pàgina inicial de VilaWeb.com publicava una notí­cia sobre les detencions, que presentava diferents enllaços directes a pàgines d'aquest servidor. Aquest fet aportà 380 visites indirectes.

El motiu que ha impulsat aquest servei on-line a endagar la campanya ha sigut el de disposar d'un espai comú on poder consultar informació sobre els esdeveniments amb un mí­nim d'objectivitat, fugint del "sensacionalisme" practicat per algunes publicacions impresses, i també el donar cabuda a la participació ciutadana. Si ho hem aconseguit o no , ja ho direu vosaltres.

Un dels aspectes més crí­tics, pel que fa al funcionament tecnològic del servidor, era si podia suportar una demanda elevada i simultània de pàgines dinàmiques ( pàgines que consulten directament a bases de dades) i pel que sembla ho ha aguantat.Etiquetes: detinguts torà viladetora.net

Lectures: 715 Darrera: 19.05.2021

Ho vols compartir?


dissabte 18 setembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)

Informacions Destacades

1 Ajuntaments que han subscrit mocions de suport
2 Moció de suport per als ajuntaments
3 Col·laboracions econòmiques
4 Objectius
10 més llegides

Butlletins

Butlletí­ num 6
Butlletí­ num 5
Butlletí­ num 4
Butlletí­ num 3
Butlletí­ num 2
Butlletí­ num 1
Són en format PDF. S'obren en una nova finestra

Àlbums destacats

Arribada al poble
Arribada al poble
10 Fotos
Cims solidaris
Cims solidaris
14 Fotos
Actes Plataforma contra la guerra
Actes Plataforma contra la guerra
12 Fotos

Traductor / Translator