Joves Detinguts dimarts, 8 de Abril de 2003 Autor: Editor

ERC i AUP de Manresa es pronuncien contra les detencions a Torà


<< Tornar     

La secció local d'Esquerra Republicana (ERC) i l'Assemblea d'Unitat Popular (AUP) de Manresa s'han pronunciat en contra de la detenció de tres joves independentistes de Torà.

Totes dues formacions han anunciat que presentaran al proper Ple de l'Ajuntament de Manresa la moció aprovada per l'Ajuntament. La moció que es presentarà al consistori manifesta la solidaritat amb els detinguts i les seves famí­lies, expressa el convenciment de la innocència dels detinguts i exigeix el respecte a la presumpció d'innocència, manifesta la preocupació per l'estat fí­sic i psí­quic dels detinguts, exigeix la posada en llibertat dels joves a les administracions judicials implicades i condemna l'operació dirigida pel jutge Baltasar Garzón.

Aquesta moció ha estat aprovada a l'Ajuntament de Torà, governat per CiU, arran d'una proposta de la Candidatura d'Unitat Popular, per unanimitat de tots els partits representats.
L'Assemblea d'Unitat Popular de Manresa ha qualificat les detencions d'il·legals i amb la intenció de criminalitzar un sector de la població de Torà. De la seva banda, ERC ha expressat la solidaritat amb els detinguts i les seves famí­lies i exigeix la posada en llibertat immediata de tots tres.

( Font Diari Segre Digital 08/04/2003)Etiquetes: detinguts torà comunicats erc manresa

Ho vols compartir?