Joves Detinguts dimarts, 22 de Abril de 2003 Autor: Rescat

Comunicat de suport de Rescat


<< Tornar     

Comunicat de Rescat, organització de suport als presos i preses polí­tiques catalanes.

Una vegada més, l€šestat espanyol, ha utilitzat als Països Catalans la presó com a mesura de repressió polí­tica en contra la dissidència que s€šenfronta, sigui des de la vessant que sigui, a la manca de llibertats individuals i col·lectives.

Una vegada més, l€šestat espanyol, amb anterioritat a aquest empresonament i, emparat en la impunitat que li dona la llei antiterrorista, ha torturat als detinguts tan fí­sicament com psí­quica.

Una vegada més, l€šestat espanyol, vulnerant tots els drets, tant dels represaliats com de les seves famí­lies, els ha dispersat a centenars de quilòmetres de casa seva.

Per tot això, des de Rescat:

- Cridem a la solidaritat activa amb els companys de Torà represaliats i la resta de presos i preses polí­tiques catalanes.

- Encoratgem a tots aquells que, des de qualsevol àmbit, lluiten contra la manca de llibertats, ho continuïn fent i no es deixin atemorir per la repressió.

- Advertim a l€šestat espanyol que la seva estratègia repressiva no farà més que multiplicar les lluites i la solidaritat amb els represaliats.

- Oferim tot el nostre suporti ajut tant als empresonats com a les seves famí­lies.

Llibertat presos i preses polí­tiques catalanes!

Etiquetes: detinguts torà comunicats rescat

Ho vols compartir?