Joves Detinguts dimecres, 21 de Maig de 2003 Autor: Editor

L'advocat d'en Jordi V. confia que la querella per tortures serà admesa en una setmana


<< Tornar     

Els familiars d'en Jordi V., un dels tres detinguts de Torà, han estat citats a declarar avui als jutjats de Lleida per ratificar la querella per tortures.

'advocat del jove, Fidel Sànchez, confia que la denúncia sigui admesa a tràmit en una setmana. De moment, Sánchez ha dit que no han rebut cap notificació oficial de l'Audiència Nacional ni de l'Administració penitenciària per traslladar-los al centre de Ponent. Per aquest motiu, encara continuen ingressats en diverses presons de Madrid.

A tot això, el lletrat creu que ara el més important és resoldre la querella per les tortures que suposadament va patir el detingut quan va ser arrestat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Sànchez considera que hi ha proves documentals suficients per acceptar-la i iniciar una investigació dels fets. Així­, l'advocat d'en Jordi V. ha dit que tot el procés s'està allargant excessivament. En aquest sentit, ha afirmat que tan és així­ que l'Audiència Nacional encara no ha emès una resolució sobre el recurs presentat fa un mes sol.lcitant la llibertat provisional del detingut.

Mentre, el seu germà ha manifestat que el jove es troba bé de salut i força animat tot i la situació per la qual està passant i que desconeix quan els tres joves seran traslladats a Ponent.

(Font Diari Segre digital)Etiquetes: detinguts torà querella tortures

Ho vols compartir?