Joves Detinguts diumenge, 1 de Juny de 2003 Autor: Editor

La Paeria de Cervera aprova una moció de suport als detinguts


<< Tornar     

La moció, presentada per ERC, es va modificar per comptar amb el suport dels altres grups. L'Ajuntament de Cervera ha sigut un dels darrers en aprovar una moció de solidarita amb els joves de Torà empressonats per ordre del jutge Baltasar Garzón.

El text, a part de mostrar el suport als joves detinguts, exigeix la seva pressumpció d'innocència i el retorn a la justicia ordinària i el trasllat a presons catalanes. Aquestes darreres esmenes van ser afegides pels grups de CiU i del PSC, per a que s'acabès aprovant la moció amb tots els vots a favor, excepte els de els tres regidors del Partit Popular, que es van abstenir.
€œL'Ajuntament no té competències per interferir en els assumptes judicials€, argumentava el portaveu popular, Ramon Sisquella, €œi cal esperar que sigui el jutge qui decideixi sobre el càstig que s'ha d'imposar si finalment acaben sent culpables€.

El ple va ser seguit per membres de plataforma de Torà i companys dels joves i que van aplaudir l'aprovació final de la moció .

( Font La Mañana digital)Etiquetes: detinguts torà mocions suport ajuntaments cervera

Ho vols compartir?