Cultura dilluns, 19 de Agost de 2013 Autor: Josep Mª Pinyot

Èxit notable al cicle de concerts Música a la fresca a Sant Ramon


<< Tornar     

La idea dels concerts va sorgir l’any passat i enguany s'ha celebrat al claustre del Santuari

El concert Música a la fresca celebrat al claustre del Santuari va aplegar uns 200 assistents
El concert Música a la fresca celebrat al claustre del Santuari va aplegar uns 200 assistents Foto: Josep Mª Pinyot

Aquest passat dissabte, 17 d’agost, va tenir lloc els concerts Música a la fresca al claustre del Santuari de Sant Ramon. La idea dels concerts de Música a la fresca va sorgir l’any passat per aquestes dates, sota la iniciativa de l’Anna Gascón, veïna de Gospí, animada per una família de Sant Ramon i propietària de la casa de Cal Masover de Gospí, oferint el pati de la casa on antigament havien estat les cavalleries del castell, per fer la vetllada en un ambient gairebé familiar i d’amistat, amb el programa “A cau de Cor”, on la cantant va oferir un repertori llatinoamericà i de bossa nova, acompanyada per tres músics.

Veient els marcs incomparables que ofereixen multitud de recons de Sant Ramon, Gospí, Portell, Viver i de La Segarra, per celebrar aquestes vetllades musicals, es va escollir enguany el claustre del Santuari de Sant Ramon Nonat, de Sant Ramon, per oferir el programa sota el nom: Somnis, comptant amb l’hospitalitat i complaença dels RR.PP. Mercedaris de l’esmentat Santuari, a més de la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Ramon.

En aquesta ocasió, la vetllada va reunir a més de 200 persones vingudes de diversos indrets del municipi i de la comarca i fins i tot de fora i el programa Somnis va ser interpretat per la cantant Anna Gascón, de Gospí, acompanyada al teclat per la pianista Montse Vejer, de Sant Ramon.

El públic va gaudir d’un variat programa amb cançons de pel·lícules (Mona Lisa, Moonriver, My heart will go on, etc) i finalment es va interpretar com a bis el conegut Whatever will be, will be (Que será, sera, de la pel·lícula El hombre que sabia demasiado) on hi va participar el públic.

la pianista Montse Vejer, de Sant Ramon, i la cantant Anna Gascón, de Gospí, - Sant Ramon
la pianista Montse Vejer, de Sant Ramon, i la cantant Anna Gascón, de Gospí,
Foto: Josep Mª Pinyot


Etiquetes: concerts música estiu
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?