Economia dijous, 29 de Octubre de 2009 Autor: editor

Leoni Furas preveu tancar la planta de Piera i acomiadar 14 treballadors a la de Torà


<< Tornar     

CCOO s'oposa frontalment i recorda que la multinacional es va comprometre a mantenir les factories a Catalunya.

La multinacional alemanya Leoni ha presentat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que preveu l'acomiadament de 34 persones, treballadors de les dues plantes de Piera i Torà.

Leoni Furas té actualment 52 persones en plantilla, repartides en les plantes de Piera i Torà (Lleida). L'empresa planteja l'acomiadament de 20 persones del centre de Piera, dedicat a administració, comercial i magatzem, així­ com el consegüent tancament de la planta. Pel que fa a la factoria de Torà, dedicada a la fabricació de cables de goma i revestiment tèxtil, preveu acomiadar 14 treballadors.

CCOO recorda que la multinacional alemanya Leoni va adquirir l'any 2007 l'empresa Furas i es va comprometre a garantir-ne la viabilitat futura, però l'estratègia que està duent a terme és per tancar la planta de Piera i reduir les produccions i la plantilla de la planta de Torà. CCOO denuncia que amb aquesta decisió, Leoni està incomplint el pla industrial que es va acordar en el seu moment.

La multinacional alemanya Leoni està especialitzada en electrònica, robotitzacions, cables de connexió elèctrica per als diversos fabricants del sector de l'automòbil i de béns d'equip, també material elèctric, electrodomèstics i maquinària.Font: acn Etiquetes: ero leoni furas indústria torà

Ho vols compartir?