Economia divendres, 20 de Novembre de 2009 Autor: diversos

La direcció i els treballadors de Leoni Furas han arribat a un acord sobre les condicions de la ERO


<< Tornar     

La direcció pagarà 45 dies per any treballat amb un màxim de 24 mensualitats i, a més, s'ha pactat un lineal que ja venia de l'expedient anterior. D'altra banda, la planta de Torà (Segarra) es mantindrà oberta amb una plantilla de 12 treballadors.

Els 34 treballadors afectats per l'ERO de la multinacional alemanya Leoni Furas rebran 45 dies per any treballat, amb un màxim de 24 mensualitats. A més, també s'ha pactat un lineal que ja venia de l'expedient anterior: els empleats que portaven entre 16 i 30 anys rebran 200‚¬ per any, els de 31 a 35 seran 250‚¬, i els de més de 35 anys d'antiguitat en rebran 400‚¬.

Els treballadors de l'empresa ja han aprovat l'acord, que es formalitzarà dilluns vinent al Departament de Treball de la Generalitat. A finals de març, Leoni tancarà les seves portes a Piera, tal i com la direcció de l'empresa ja havia anunciat, per la manca de demanda de cables de connectors.

La planta de Torà (Segarra) mantindrà la producció de cables de goma i revestiment tèxtil, amb un total de 12 treballadors.Etiquetes: ero leoni furas indústria torà

Ho vols compartir?