Economia dissabte, 16 de Octubre de 2010 Autor: editor

11 empreses interessades en els nous parcs eòlics de la Segarra


<< Tornar     

Els parcs estan previstos als municipis de Ribera d'Ondara, Montoliu de Segarra, Talavera, Ivorra, Sant Ramon i Estaràs,

Parc eòlic
Parc eòlic

Onze empreses opten a instal·lar parcs eòlics a les dos ZDP de la Segarra. Set d'aquestes a la que comprèn els municipis d'Ivorra, Sant Ramón i Estaràs, i les altres quatre opten a construir-los a la que inclou terrenys de Ribera d'Ondara, Talavera i Montoliu.

Els licitadors han presentat un total de 40 projectes al concurs que la Generalitat haurà de resoldre aquest mateix mes i que també afecta municipis del sud del Segrià.

El consell d'alcaldes de la comarca es va reunir el passat dimecres 6 d'octubre per estudiar els detalls de les diferents propostes per la construcció d'unes infraestructures que afecten un total de sis municipis. En concret, els pobles són Ribera d'Ondara, Montoliu de Segarra i Talavera, municipis inclosos a la zona número dos, i Ivorra, Sant Ramon i Estaràs, previstos a la vuitena zona.

Tots els alcaldes dels pobles inclosos en aquestes àrees estan d'acord amb el projecte i consideren que els futurs parcs poden esdevenir una oportunitat de millora econòmica per als municipis. No obstant això, algunes entitats en defensa del medi ambient ja han manifestat la seva oposició als parcs.

Les dos ZDP de la Segarra podrien acollir fins a mig centenars d'aerogeneradors.Etiquetes: parcs eòlics segarra catalunya

Ho vols compartir?