Agricultura dissabte 19 febrer 2011 Autor: editor

Eleccions a les cambres agràries


<< Tornar     

Demà diumenge se celebren les eleccions, els caps de llista per Lleida són Pere Roqué (AEALL-ASAJA), Josep Maria Jové (JARC), Jaume Torra (URAPAC-UPA) i Josep Cabré (UP)

Aquest diumenge se celebren eleccions a les cambres agràries Autor: Ramon Sunyer

El Departament Agricultura preveu un desplegament de més de 900 persones per a les elecciones a Cambres Agràries de Catalunya que se celebraran aquest diumenge a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Seran les cinquenes eleccions dels òrgans de consulta de l'administració agrària i la novetat d'enguany és que els resultats es podran seguir a través d'una videoconferència. Les eleccions, a través de les quals s'elegeixen 25 membres per cada Cambra Agrària, permeten mesurar la representativitat de les organitzacions professionals agràries durant un perí­ode de quatre anys. La votació s'iniciarà a les nou del matí­ i continuarà fins a les vuit de vespre a les 707 meses electorals de tot Catalunya.

La demarcació de Lleida comptarà amb 197 meses. En total, estan cridats a les urnes 29.818 professionals agraris, segons les dades del darrer cens agrari, dels quals 12.063 pertanyen a Lleida.

El passat 17 de gener la Junta Electoral Nacional va proclamar les quatre candidatures que concorreran a les eleccions. Es tracta d'Unió de Pagesos (UP), Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores (ASAJA) i, Unió de Ramaders i Pagesos de Catalunya-Unión de Pequeños Agricultores (URAPAC-UPA). Les tres primeres formacions presenten candidatures a les quatre Cambres Agràries de Catalunya, repartides en cadascuna de les demarcacions. En el cas d'URAPAC-UPA no presenten candidatura a la Cambra Agrària de Girona.Etiquetes: eleccions cambres agràries agricultors ramaders lleida catalunya

Ho vols compartir?


diumenge 20 setembre 2020
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Les Merites a l'estiu
Les Merites a l'estiu
23 Fotos
Segar i batre
Segar i batre
105 Fotos

Traductor / Translator