Polí­tica dimarts, 19 de Abril de 2011 Autor: editor

Les Cup de Torà i Biosca es presenten a les municipals del 22 de maig


<< Tornar     

A banda d'aquestes dues poblacions segarrenques les CUP també seran presents a quatre municipis de ponent Alfés, Balaguer, les Borges Blanques i Lleida

logotip de la CUP
logotip de la CUP

Després de dotze anys de regidor, Josep Antoni Vilalta, el cap de llista de la CUP a l'ajuntament de Torà (Segarra), va anunciar recentment la voluntat de no repetir encapçalant la candidatura a les properes eleccions. Tot i que durant uns dies es va pensar que la presentació de la formació perillava per falta de personal, finalment la CUP de Torà ha anunciat que ha inscrit la llista a la Junta Electoral de Zona, sense especificar-ne el cap de llista ni la composició d'aquesta, que s'anirà detallant mica a mica a la seva web. Una altre municipi segarrenc on es torna a presentar llista de la CUP a les municipals és Biosca.

La Candidatura d'Unitat Popular , CUP, es presenta per primera vegada en tres nous municipis de Ponent. Es tracta de les localitats de les Borges Blanques, Balaguer i Alfés.

A la capital de les Garrigues, amb Gerard Cabezuelo com a número 1, volen entrar al consistori per 'per tal de poder seguir desenvolupant des de dins del saló de plens la tasca d'oposició a un model de ciutat que entenem caduc i amortitzat'.

A la capital de la Noguera, on han incorporat l'activista antitrangènics Josep Pàmies a la seva llista, encapçalada per Jordi Casals, destaquen de la seva candidatura 'el valor de la joventut' i propugnen 'el canvi de model de ciutat'.

Pel que fa a Alfés (Segrià), l'alcaldable de la CUP és Dani Almenara, que capitaneja una llista que concorrerà a les municipals amb la 'convicció' d'assolir un mí­nim de 4 regidors i, per tant, l'alcaldia del poble.

A Lleida, on la CUP ja va presentar-se a les municipals de 2007 amb Ramon Usall com a cap de llista, aquest 2011 es presenta amb una candidatura encapçalada per l'advocada Esther Sancho i amb l'objectiu d'aconseguir representació a l'Ajuntament. Critiquen l'actual govern, que prioritza 'un urbanisme que té grans rèdits electorals, estètic' i que no escolta la ciutadania.

Josep A. Vilalta, regidor de la CUP a Torà - Tora
Josep A. Vilalta, regidor de la CUP a Torà
Foto: ACN


Etiquetes: llistes eleccions municipals cup torà biosca segarra

Ho vols compartir?


dilluns, 15 de Abril de 2024
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos