Polí­tica dijous, 13 de Octubre de 2011 Autor: editor

Un regidor de Masquefa atropella dos nois que retiraven una bandera espanyola que ell havia penjat


<< Tornar     

La Policia Local ha detingut l'autor de l'atropellament, exregidor del PP i actualment representant de Força Masquefa al consistori

Ajuntament de Masquefa
Ajuntament de Masquefa

La Policia Local de Masquefa, a l'Anoia, ha detingut aquest dimecres el regidor del partit independent Força Masquefa, Juan José Garcí­a Mora, per haver atropellat l'exregidor d'Urbanisme d'Independents per Masquefa (IPM), Xavier Manuel, i un altre veí­ del poble, J.I.

Els fets han passat després que Xavier Manuel hagi despenjat una bandera espanyola que el presumpte agressor, que també abans de ser regidor de Força Masquefa ho havia estat del PP, havia penjat en una barana pública davant de la casa de la vila. Segons fonts de l'Ajuntament, no tenia cap mena d'autorització per penjar la bandera.

Les dues ví­ctimes parlaven davant de l'Ajuntament quan Garcí­a Mora els ha atropellat amb el seu cotxe. Les ví­ctimes han estat traslladades a l'hospital i un dels joves té diverses fractures. El veí­ amb qui parlava l'exregidor Xavier Manuel, J.I., és la ví­ctima que ha resultat més malparada, ja que Garcí­a, després d'atropellar els dos joves, ha baixat del cotxe amb un pal i ha colpejat el noi i li ha provocat diverses contusions.

Segons fonts de l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, on ha estat ingressat, el jove té fractura a la tí­bia i el peroné esquerres que li ha provocat una ferida oberta. Segons l'hospital, el noi haurà de ser intervingut quirúrgicament.

L'Ajuntament de Masquefa ha convocat un ple extraordinari aquest vespre, a les 20.30h, per condemnar el fets.

Un regidor polèmic


Juan José Garcí­a Mora és actualment regidor del partit independent Força Masquefa. Fins l'any passat Garcí­a era regidor del PP, però el 22 de maig es va presentar com a candidat de Força Masquefa.

L'any 2006 Garcí­a va desfermar una polèmica quan va repartir un document que convidava a rebutjar el projecte d'Estatut que llavors s'estava debatent perquè, segons ell, afavoria "gossos, golfos, lladres, borratxos, drogoaddictes i gent a la qual se li pot anomenar gentussa". L'aleshores president d'ICV, Joan Saura, va demanar al president del PP català, Josep Piqué, que prengués mesures davant els "insults" i "difamacions" de Garcí­a.

El manifest que va difondre el PP de Masquefa afirmava que el nou Estatut afavoria que "quan una persona treballadora comet una infracció de trànsit ha de pagar per força mentre quan un lladre roba un cotxe no se li pot dir res perquè seria un marginat de la societat". Saura ja va proposar llavors a Piqué que expulsés els autors del pamflet.Font: ACN Etiquetes: agressions bandera masquefa anoia

Ho vols compartir?


divendres, 14 de Juny de 2024
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos