Polí­tica dimarts, 9 de Octubre de 2012 Autor: Ramon Sunyer

Proper relleu a l'alcaldia de Torrefeta i Florejacs


<< Tornar     

Narcís Cisquella, que deixa el càrrec, serà rellevat per Núria Magrans

Vista de Torrefeta
Vista de Torrefeta Foto: Angelina Llop

L'alcalde de Torrefeta i Florejacs, Narcís Cisquella (ERC), ha anunciat que deixa l'alcaldia del municipi després de 14 anys a l'ajuntament, els darrers deu com a alcalde .

Cisquella, de 40 anys i pagès de professió va explicar al Segre que plega de l'ajuntament perquè té 'ganes de dedicar més temps a la família i a treballar la terra'. També va manifestar que deixa el consistori sanejat, ja que les obres executades 'estan pagades i queda un petit superàvit'.

Cisquella va ser el responsable del subministrament d'aigua del consell de la Segarra en el passat mandat i màxim impulsor de la planta potibilitzadora de Ratera que proveeix d'aigua potable a gairebé la totalitat dels municipis de la comarca

La successora en el càrrec serà Núria Magrans de 40 anys, veïna de Florejacs, que és l'actual regidora de Cultura, Turisme, Joventut, Comunicació i Esports de l'Ajuntament de Torrefeta i Florejacs i directora de la revista municipal. Diplomada  en Turisme, treballa actualment a l'oficina de Turisme de l'Ajuntament de Guissona. És membre del Fòrum l'Espitllera i, entre altres activitats, ha participat des de fa anys en l’organització de la Fira de Florejacs i ha col·laborat amb la Fundació Cases i Llebot i la Iesso Romana.

El relleu a l'alcaldia tindrà lloc en el ple que se celebrarà a finals d'octubre. Al lloc de Cisquella entrarà com a edil Pere Claver, veí de Palou. L'ajuntament està format per quatre regidors de ERC i 3 de CIU, a l'oposició.

Torrefeta i Florejacs és el municipi de la Segarra amb més nuclis agregats, 14, i ocupa el segon lloc en extensió, després de Torà

Narcís Cisquella, actual alcalde de Torrefeta i Florejacs -
Narcís Cisquella, actual alcalde de Torrefeta i Florejacs
Foto: Jaume Moya
Núria Magrans, propera alcaldessa de Torrefeta i Florejacs -
Núria Magrans, propera alcaldessa de Torrefeta i Florejacs
Foto: Jaume Moya


Font: Segre Etiquetes: govern municipal alcaldia
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


divendres, 14 de Juny de 2024
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos