Polí­tica dimecres, 10 de Octubre de 2012 Autor: Ramon Sunyer

Josep Cosconera encapçalarà la llista d'ERC per Lleida


<< Tornar     

Va ser alcalde de Guissona durante12 años i diputat per ERC a la Diputació de Lleida

Josep Cosconera, a la dreta de la imatge
Josep Cosconera, a la dreta de la imatge

La Federació Regional d'ERC a Lleida ha decidit per àmplia majoria proposar a la comissió electoral del partit a Josep Cosconera i Carabassa com a candidat per encapçalar les llistes a la demarcació de Lleida en les pròximes eleccions al Parlament, que se celebraran el 25 de novembre. Cosconera és militant d'ERC de la secció local de Guissona, "ferm lluitador independentista que compta amb un gran bagatge forjat durant dècades de militància política d'entre el que en destaca una gran experiència en l'àmbit municipal després de 12 anys com a alcalde de Guissona, amb tres majories absolutes consecutives", han informat fonts del partit.

La votació, en la qual hi va participar l'executiva, els presidents de les comarcals i membres de les JERC, es va plantejar entre els cinc candidats que havien triat prèviament totes les comarques del Pla de Lleida: Albert Donés (les Garrigues), Carmel Mòdol (el Segrià), Joan Talarn (Pla d'Urgell), Jordi Oronich (la Noguera) i Josep Cosconera (la Segarra). L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, no va entrar en la votació tot i ser el candidat preferit per la direcció i el nom que va votar la comarca de l'Urgell. Solé, en una carta a la militància datada ahir, va comunicar als membres d'ERC que renunciava a encapçalar la llista en prioritzar la seva tasca com a alcalde d'Agramunt, un Ajuntament que va guanyar en les eleccions del passat 22 de maig amb majoria absoluta.

Descartat de la llista, per voluntat pròpia, Bernat Solé, ERC va optar pel segon candidat en competició, l'exalcalde de Guissona Josep Cosconera.Font: diverses Etiquetes: eleccions parlament erc
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dimarts, 25 de Juny de 2024
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos