Polí­tica dijous, 25 de Octubre de 2012 Autor: Redacció

L’Associació de Municipis per la Independència ja té més de 600 municipis adherits


<< Tornar     

Suposa el 63,57% de municipis, a on hi viu el 34% de la població

Distribució comarcal dels Municipis per la Independència 
Distribució comarcal dels Municipis per la Independència  Foto: AMI

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha arribat avui als 602 municipis adherits. Això vol dir el 63,57% de municipis, a on hi viu el 34% de la població, a favor de tenir un estat propi per Catalunya. Sense encara un any de vida, la projecció de l’AMI continua en augment i s’ha convertit en el referent municipalista de l’independentisme.

L’AMI es planteja el repte d’aglutinar ajuntaments i altres institucions locals que apleguin el 60% de la població del país per tirar endavant un referèndum que mostri la voluntat dels catalans d’obtenir la independència, tal i com ho va expressar el president de l’AMI i alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, a l’Assemblea General celebrada a Girona el 7 de juliol passat

Hores d’ara, hi ha tres comarques (Osona, el Pla de l’Estany i el Ripollès) amb el 100% de les seves institucions locals adherides a l’AMI. A 27 comarques més, s’ha superat el 50% d’ajuntaments membres. Només dues comarques no tenen cap adherit a l’AMI: el Barcelonès i la Val d’Aran.  + info (enllaç extern)

Etiquetes: independència ami
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dimarts, 18 de Juny de 2024
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos