Polí­tica dimarts, 20 de Gener de 2004 Autor: CUP

Acords Ple de gener


<< Tornar     

1- LECTURA I APROVACIÓ, SI S'ESCAU, DE L'ACTA SESSIÓ ANTERIOR.

Sense esmenes


2- APROVACIÓ INICIAL DEL REGLAMENT D'UNIONS ESTABLES DE PARELLA.

Davant les sol·licituds d'inscripció al registre municipal d'unions estables formulades per diverses parelles de fet, i donat que aquest registre no existia al nostre municipi, es decideix de crear-lo. Podran inscriure-s'hi parelles no casades (independentment del sexe) prèvia sol·licitud dels/de les 2 integrants. S'aprova per unanimitat.


3- INFORMES D'ALCALDIA I PROPOSTES DE RESOLUCIÓ, SI S'ESCAU, EN RELACIÓ A LES SEGíœENTS TECNOLOGIES DE TELECOMUNICACIONS:
ADSL (BANDA AMPLA TELEFí’NICA)
TRAC (TELEFONIA D'ACCí‰S CEL·LULAR)
RTB (XARXA DE TELEFONIA FIXA).

S'informa de les gestions fetes davant la Generalitat i Telefònica per a fer arribar l'ADSL (des de Sanaúja o Sant Ramon), per a substituïr els Tracs i per a ampliar el nombre de lí­nies i/o la central de la xarxa convencional.


4- NOMENAMENT D'UN REPRESENTANT DE L'AJUNTAMENT AL CONSORCI AGÈNCIA LOCAL DE DESENVOLUPAMENT FORESTAL.

Es decideix que sigui l'alcalde (per raons de disponibilitat horària) o bé el regidor de medi ambient (Antoni Molins) qui assisteixi a les reunions d'aquest organisme. Per unanimitat.


5- RESOLUCIÓ D'ALCALDIA.

S'informa de la resuloció d'alcaldia aturant una obra que es realitzava al carrer de la Creu. Es tracta d'una obra que havia demanat (i tenia concedida) llicència com a obra menor i en canvi s'estaven realitzant obres d'estructura. Cap grup municipal va posar cap objecció a la paralització de les obres.


6- APROVACIÓ, SI S'ESCAU, DE LLICÈNCIES D'OBRES PRESENTADES.

7- APROVACIÓ, SI S'ESCAU, RELACIÓ DE FACTURES PRESENTADES.

8- APROVACIÓ, SI S'ESCAU, ESTAT DE COMPTES DE LA MINI-RESIDÈNCIA, CORRESPONENTS AL MES DE DESEMBRE.

Els punts 6, 7 i 8 també s'aproven per unanimitat.


9- PRECS I PREGUNTES.

Tanta unanimitat no podia ser casual!! La regidora de CiU Mercè Valls demana que s'inclogui al Ple, per procediment d'urgència, una proposta d'acord en la que l'Ajuntament de Torà delegui en ella la representació municipal a l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i més concretament a la "Comissió Dona i Municipi" d'aquest organisme. Des de la CUP es proposa que la proposta de delegació "quedi damunt de la taula", atés que s'ha entrat a última hora i no s'ha tingut temps de consultar documentació relacionada amb l'esmentada sol·licitud. No s'arriba a votar i la proposta queda "aparcada" per a un altre Ple (o no).

Etiquetes: ajuntament acords plenari

Ho vols compartir?


dimecres, 19 de Juny de 2024
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos