Polí­tica diumenge, 19 de Juliol de 2015 Autor: Junts per Torà

Màrius Codina abandona Junts per Torà però continua de regidor


<< Tornar     

Comunicat de la candidatura Junts per Torà explicant els fets

Màrius Codina abandona Junts per Torà però continua de regidor
Màrius Codina abandona Junts per Torà però continua de regidor Foto: Junts per Torà

Com ja sabreu, el dissabte 13 de juny es va constituir el nou Ajuntament de Torà amb l’elecció de l’alcalde, resultant escollit en Magi Coscollola amb els 4 vots d’ERC mentres que el nostre cap de llista, en Josep Mª Alsina, va rebre 2 vots provinents de CiU atès que Junts per Torà es va abstenir.

La nostra abstenció respon a l’acord, adoptat per la quasi totalitat dels membres que composen la candidatura, de no pactar inicialment amb cap grup polític però garantint l'estabilitat necessària perquè la llista més votada pugui dur a terme el seu programa electoral i col•laborant des de l’oposició amb a millorar el govern local amb propostes i acords que respectin el nostre ideari polític.

Malauradament un dels nostres regidors electes, en Màrius Codina, en desacord amb aquesta posició no ha volgut acatar la decisió majoritària i ens ha deixat però sense renunciar al seu escó, com s’havia compromès inicialment, quedant com a regidor no adscrit a cap grup polític.

Per tant, Junts per Torà estarà representat en la corporació municipal per dos regidors amb el recolzament de tots els membres que han fet possible el naixement de la nostra formació política. Esperem no defraudar la confiança que ens vau dipositar en el seu dia.

Els components de la candidatura electoral Junts per Torà també volem agrair a tots els amics i simpatitzants amb la nostra proposta pel suport que hem rebut en les proppassades eleccions municipals.Etiquetes: comunicats junts per torà

Ho vols compartir?


dissabte, 30 de Setembre de 2023
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos