Polí­tica divendres, 11 de Febrer de 2005 Autor: ACN

CiU recupera el govern de Torà en prosperar una moció de censura


<< Tornar     

Mercè Valls és des d'aquest migdia la nova alcaldessa de Torà després d'haver assolit la majoria de vots dels regidors de l'Ajuntament que han fet que prosperés la moció de censura contra l'ara exalcalde, Magí­ Coscollola. Amb la moció de censura CiU recupera l'alcaldia que va perdre en les passades eleccions, tot i ser el grup que va assolir el major nombre de vots.

El ple que s'ha celebrat tal i com estava previst a les 12 de migdia ha estat marcat pels retrets que s'han fet els dos candidats, i la increpació per part del veïns de Torà contra l'exregidor independent, Jaume Garrabou, que després de deixar l'equip de govern ha donat ara suport a Mercè Valls. Els crits de "traïdor", "pallasso" i "poca vergonya", van acompanyar Garrabou des de la seva entrada a l'ajuntament fins després d'haver finalitzat el ple. El govern sortint tampoc va autoritzar de parlar Garrabou per argumentar la moció de censura ja que, per llei, només tenen aquesta prerrogativa els candidats i els portaveus dels grups municipals.

La votació atorga l'alcaldia a Mercè Valls per 5 vots a 4. Després del nomenament la nova alcaldessa ha explicat que el primer acte que farà serà demanar explicacions al Govern sobre la situació dels ajuts per iniciar les obres del parc de bombers.
Font: Diari Segre on-line Etiquetes: equip govern ciu mocions

Ho vols compartir?


dilluns, 11 de Desembre de 2023
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos