Polí­tica divendres, 23 de Febrer de 2007 Autor: Ton Granell

La Mercè Valls no es presenta a la reelecció


<< Tornar     

Diferents alcaldes de la comarca pertanyents a CiU han renunciat a presentar-se a les properes eleccions municipals

Dos dels alcaldes més veterans de la Segarra han anunciat que no optaràn a la reelecció a les properes municipales del mes de maig. Es tracta de Xavier Riera, que enguany compleix 36 anys com alcalde de Sant Guim de la Plana, i Isidre Bergadà, alcalde de l'Ajuntament de Ribera d'Ondara des de 1974.

Aquests canvis formen part del procés de renovació que està duent a termini el grup de CiU a la Segarra. El seu president comarcal, Salvador Bordes, informà de que la formació celebrarà ben aviat una assemblea general en la que es tancaran les listes que presentaran €œmés del 40% de canvis en els caps de lista€, segons Bordes.

Entre la resta de relleus destacats, l'alcalde de Cervera cita Massoteres, on Joan Vidal serà rellevat per una dona, de la qual no s'ha confirmat el nom, i Guissona, on el fins ara candidat Ramon Vives cedirà el lloc a Miquel Parramon.

També destaca el cas de Torà, on l'alcaldessa Mercè Valls, que va recuperar l'alcaldia a mitja legislatura per mitjà d'una moció de censura, ha anunciat també la seva renuncia a la reelecció.

Font: La Mañana Digital   + info (enllaç extern)

Etiquetes: eleccions municipals mercè valls

Ho vols compartir?


dimecres, 29 de Novembre de 2023
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos