Polí­tica divendres 23 febrer 2007 Autor: Ton Granell

La Mercè Valls no es presenta a la reelecció


<< Tornar     

Diferents alcaldes de la comarca pertanyents a CiU han renunciat a presentar-se a les properes eleccions municipals

Dos dels alcaldes més veterans de la Segarra han anunciat que no optaràn a la reelecció a les properes municipales del mes de maig. Es tracta de Xavier Riera, que enguany compleix 36 anys com alcalde de Sant Guim de la Plana, i Isidre Bergadà, alcalde de l'Ajuntament de Ribera d'Ondara des de 1974.

Aquests canvis formen part del procés de renovació que està duent a termini el grup de CiU a la Segarra. El seu president comarcal, Salvador Bordes, informà de que la formació celebrarà ben aviat una assemblea general en la que es tancaran les listes que presentaran €œmés del 40% de canvis en els caps de lista€, segons Bordes.

Entre la resta de relleus destacats, l'alcalde de Cervera cita Massoteres, on Joan Vidal serà rellevat per una dona, de la qual no s'ha confirmat el nom, i Guissona, on el fins ara candidat Ramon Vives cedirà el lloc a Miquel Parramon.

També destaca el cas de Torà, on l'alcaldessa Mercè Valls, que va recuperar l'alcaldia a mitja legislatura per mitjà d'una moció de censura, ha anunciat també la seva renuncia a la reelecció.

Font: La Mañana Digital   + info (enllaç extern)

Etiquetes: eleccions municipals mercè valls

Lectures: 1418 Darrera: 03.01.2021

Ho vols compartir?


dimarts 2 març 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos

Traductor / Translator