Polí­tica dilluns 26 març 2007 Autor: editor

el Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya visita Torà


<< Tornar     

El dissabte 24 de març de 2007, el Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Honorable Sr. Joan Manuel Tresserras, en visita privada a Torà, va dinar amb membres de la candidatura d'Esquerra per a les properes eleccions municipals.

Durant el dinar i la corresponent sobretaula, les dones i els homes de la candidatura d'Esquerra de Torà vam parlar amb el Conseller de diferents temes d'interès local de la seva competència: la restauració de la torre de Vallferosa, la transformació de l'antic casal parroquial en hotel d'entitats i centre socio-cultural polivalent, la restauració de la capella dels Ducs i la façana de l'església de Sant Gil, la forma de facilitar a les associacions culturals del municipi l'obtenció directa d'ajuts i subvencions del Departament i la possiblitat d'una pòlissa d'assegurança per tal de cobrir la responsabilitat civil dels actes que aquestes organitzen, les dificultats que hi ha en la conservació i restauració del patrimoni arquitectònic quan aquest és de titularitat privada, la promoció de la cultura popular i tradicional catalana...

Per altra banda, també es van comentar altres assumptes d'interès general com la problemàtica del servei mèdic 24 hores, la integració dels immigrants, la televisió digital terrestre (TDT) i els serveis d'internet de banda ampla Iberbanda i ADSL.

Entre altres coses, hem de destacar que el Conseller es va comprometre a fer les gestions que calguin, davant els alts responsables de Telefònica, per tal de que posin en marxa immediatament el servei ADSL a Torà.

El Director dels Serveis Territorials de Cultura de Lleida, Sr. Ferran Rella, que acompanyava al Conseller, es va oferir per fer un seguiment dels temes plantejats que siguin de la seva competència.

Tresserras, que va demostrar -en tot moment- que és un bon professional i una gran persona, entrada la tarda va emprendre viatge cap a Verges per assistir al recital d'en Lluí­s Llach.

Font: Candidatura municipal d'Esquerra de Tor� Etiquetes: polí­tics visita torà

Lectures: 682 Darrera: 14.05.2021

Ho vols compartir?


dissabte 18 setembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos

Traductor / Translator