Polí­tica divendres 9 abril 2010 Autor: editor

Montilla presentarà a Pinós la seva reelecció


<< Tornar     

El president català i lí­der del PSC explicarà aquest dissabte els motius que el porten a presentar-se a la reelecció. El PSC ha escollit el centre geogràfic de Catalunya, situat al municipi solsoní­ de Pinós, com a punt simbòlic per a la presentació.

José Montilla
José Montilla

Segons fonts socialistes consultades per Efe, Montilla desgranarà per primera vegada els motius personals, les seves conviccions i les seves motivacions per convertir-se en el primer lí­der socialista que opta a la reelecció com a president de la Generalitat de Catalunya.

€¨€¨Per això ha triat el municipi de Pinós, a la comarca del Solsonès, el centre geogràfic de Catalunya, un gest amb el qual pretén simbolitzar la seva aposta per un discurs polí­tic moderat, centrat, davant aventures sobiranistes i independentistes, però amb gran èmfasi en la defensa de l'autogovern català i de l'Estatut, segons les fonts consultades. €¨€¨

A l'acte han estat citats tots els càrrecs electes del PSC, inclosos els seus dos ministres, Carme Chacón (Defensa) i Celestino Corbacho (Treball), a més de la cúpula i els quadres del partido.

L'alcalde de Pinós també assistirà demà a l'acte, convidat personalment pel mateix President de la Generalitat. Isanta ha assegurat que rebrà José Montilla "amb tots els honors que es mereix com a President de la Generalitat". L'alcalde es mostra "molt content" d'acollir l'acte i hi veu "una oportunitat única per donar a conèixer el municipi". Pinós té prop de 300 habitants i és al sud de la comarca del Solsonès.

Aquest acte serà el pas previ al Consell Nacional que el PSC celebrarà el 17 d'abril a Girona, en què Montilla serà proclamat i designat oficialment candidat del partit a la Presidència de la Generalitat. €¨Font: diversos Etiquetes: campanyes electorals montilla pinós solsonès

Lectures: 676 Darrera: 15.07.2022

Vídeos

Montilla a pinós

Ho vols compartir?


dilluns 8 agost 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos

Traductor / Translator