Polí­tica divendres, 9 de Abril de 2010 Autor: editor

Montilla presentarà a Pinós la seva reelecció


<< Tornar     

El president català i lí­der del PSC explicarà aquest dissabte els motius que el porten a presentar-se a la reelecció. El PSC ha escollit el centre geogràfic de Catalunya, situat al municipi solsoní­ de Pinós, com a punt simbòlic per a la presentació.

José Montilla
José Montilla

Segons fonts socialistes consultades per Efe, Montilla desgranarà per primera vegada els motius personals, les seves conviccions i les seves motivacions per convertir-se en el primer lí­der socialista que opta a la reelecció com a president de la Generalitat de Catalunya.

€¨€¨Per això ha triat el municipi de Pinós, a la comarca del Solsonès, el centre geogràfic de Catalunya, un gest amb el qual pretén simbolitzar la seva aposta per un discurs polí­tic moderat, centrat, davant aventures sobiranistes i independentistes, però amb gran èmfasi en la defensa de l'autogovern català i de l'Estatut, segons les fonts consultades. €¨€¨

A l'acte han estat citats tots els càrrecs electes del PSC, inclosos els seus dos ministres, Carme Chacón (Defensa) i Celestino Corbacho (Treball), a més de la cúpula i els quadres del partido.

L'alcalde de Pinós també assistirà demà a l'acte, convidat personalment pel mateix President de la Generalitat. Isanta ha assegurat que rebrà José Montilla "amb tots els honors que es mereix com a President de la Generalitat". L'alcalde es mostra "molt content" d'acollir l'acte i hi veu "una oportunitat única per donar a conèixer el municipi". Pinós té prop de 300 habitants i és al sud de la comarca del Solsonès.

Aquest acte serà el pas previ al Consell Nacional que el PSC celebrarà el 17 d'abril a Girona, en què Montilla serà proclamat i designat oficialment candidat del partit a la Presidència de la Generalitat. €¨Font: diversos Etiquetes: campanyes electorals montilla pinós solsonès

Ho vols compartir?


dimarts, 18 de Juny de 2024
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos