Cultura dimecres 29 abril 2015 Autor: editor

Neix l'Escola dels Somiatruites


<< Tornar     

La iniciativa és impulsada per la cantant Lídia Pujol. La primera edició tindrà lloc del 18 al 26 de juliol

Neix l'Escola dels Somiatruites
Neix l'Escola dels Somiatruites Autor: Escola dels Somiatruites

L’expressió artística com a camí per reflexionar, evolucionar i compartir. Aquesta és la idea que ha reunit un equip multidisciplinari, amb la cantant i intèrpret Lídia Pujol al capdavant, i que compta també amb Mercè Canals, il·lustradora, Maite Ojer, directora de teatre, Bel Olid (escriptora) i Maria Ugarte, professora de música.

Durant vuit dies pretenen conviure amb una trentena de nens, d'entre 7 i 12 anys, a l’Escola dels Somiatruites, en un projecte que té com a objectiu que els participants experimentin amb la creativitat i busquin maneres de posar-la al servei del bé comú. El treball en equip desembocarà en un espectacle final obert a tothom, que reunirà el millor de cadascú. L’experiència ha de servir per ajudar els participants a plantejar-se la seva relació amb el món i la seva vocació personal, a més d’oferir un espai en què poder disfrutar el procés creatiu guiats per professionals que han fet de l’art una manera més respectuosa de viure.

En aquesta primera edició, l’Escola dels Somiatruites tindrà lloc del 18 al 26 de juliol a les instal·lacions de L’Auró, a la Segarra. El preu és de 490 euros i les places són limitades, podeu fer-hi les inscripcions fins al dia 30 de juny.  + info (enllaç extern)

Etiquetes: portal torà guia torà segarra vall del llobregós lleida catalunya spain cellers vallferosa aguda claret llanera fontanet puigredon sant cerni torà catalonia

Lectures: 164 Darrera: 14.05.2021

Ho vols compartir?


dijous 23 setembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator