Polí­tica divendres, 24 de Juny de 2011 Autor: xavier santesmasses

El consell comarcal de la Segarra exigeix a la Generalitat la portada d'aigua a Sanaüja, Biosca i Torà


<< Tornar     

El projecte està pendent des del 2009

els alcaldes dels municipis
els alcaldes dels municipis Foto: bondia.cat

El consell comarcal de la Segarra exigeix a la Generalitat la portada d'aigua a la vall del Llobregós (Sanaüja, Biosca i Torà), l'única zona de la Segarra que encara no disposa del servei comarcal d'aigua en alta. Segons el president en funcions, Xavier Casoliva, si bé l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) va portar a terme expropiacions d'aquesta infraestructura, el projecte està pendent d'obres des de fa dos anys.

La baixa qualitat de les aigües i la seua escassetat per la sequera han comportat que habitualment la zona hagi hagut de proveir-se amb camions cisterna. A més, el consell ja va edificar fa dos anys a Guissona un dipòsit regulador de 4.000 metres cúbics, que ha de subministrar aigua fins a la zona del Llobregós.

El projecte d'aquest proveïment des de la vall de Sió, amb un cost aproximat de 2,5 milions d'euros, preveu un recorregut de 15 quilòmetres, des del dipòsit de Guissona per Massoteres, Sanaüja, Biosca i Torà. Segons Casoliva, els pobles també es beneficiarien de l'aigua potabilitzada de l'estació de Ratera.Font: Segre   + info (enllaç extern)

Etiquetes: obres abastament aigüa llobregós consell comarcal segarra

Ho vols compartir?


dissabte, 25 de Maig de 2024
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Democràcia real
Democràcia real
16 Fotos
Eleccions
Eleccions
31 Fotos