Incendi del 98 divendres 7 agost 1998 Autor: editor

Mas limita a 5.000 milions la inversió suplementària del Govern en boscos


<< Tornar     

El conseller d'Economia Artur Mas, precisa que el Govern no destinarà 3.000 milions més a l'any per als boscos en el proper quinquenni, sinó que ampliarà els pressupost actual fins aquesta xifra.

El responsable econòmic del Govern Artur Mas, s'apressà ahir a advertir que els 15.000 milions compromesos en en proper quinquenni "no han de ser inversió nova", sinó que per donar satisfacció al Parlament ni haurà prou amb que la Generalitat completi la seva actual partida pressupostària per als boscos fins els 3.000 milions de pessetes anual. Mas recalcà que fins ara el Govern ja venia dedicant més de 2.000 milions de pessetes a nuals a aquesta matèria, pel que la despesa addicional no arrivarà als 1.000 milions.

El conseller d'Economia afirmà que la resolució aprovada abans d'ahir resulta en certa mesura negativa perquè dóna la sensació de que en aquest moment no s'estigui dedicant res en polí­tica forestal, quan el cert és que "en aquest moment ja estàvem prop del que significa aquesta despesa".

Malgrat tot, reconegué que si el Parlament "vol plantejar-ho així­, especialment en un moment de molta sensibilitat, lògicament el que ha de fer el Govern català, per tots els mitjans, és complir la resolució i assegurar que en els propers cinc anys hi haurà de promig aquest nivell de despesa".

El mateix president de la Generalitat, Jordi Pujol, deixà clar en acabar el ple que l'únic comromí­s quantificat que ha assumit el Govern és el dels primers 15.000 milions.Font: La Vanguardia Etiquetes: incendis generalitat artur mas

Lectures: 786 Darrera: 18.05.2021

Ho vols compartir?


dissabte 12 juny 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)

Informacions Destacades

1 La roda dels focs forestals
2 Crònica del Memorial
3 Declaració de Matamargó
4 Les principals resolucions adoptades pel Parlament
5 Danys forestals per comarques
6 Danys materials i personals
7 Danys forestals per municipis
8 Crònica dels incendis: 5 dies de focs, terror i llàgrimes
9 Objectius
10 Mapa de la zona afectada
11 Metereologia dels dies
10 més llegides

Àlbums destacats

Acte 20 anys dels focs del 1998
Acte 20 anys dels focs del 1998
47 Fotos
Desprès de l'incendi
Desprès de l'incendi
25 Fotos

Traductor / Translator