Incendi del 98 divendres 7 agost 1998 Autor: editor

Nadal afirma que el PP salvà a Pujol i al Govern, no els boscos catalans


<< Tornar     

El portaveu del grup socialista en el Parlament Joaquim Nadal, afirmà ahir a Girona que es vots del PP en la sessió plenària sobre incendis del passat dimecres "van servir per salvar el Govern de Jordi Pujol, no els boscos de Catalunya". Nadal feia referència al suport que el PP donà a CiU en el debat i que va permetre refusar les propostes de reprovació contra la polí­tica forestal de Govern i especialment contra el conseller d'Agricultura.....

Joaquim Nadal -que analitzà el debat en una roda de premsa conjunta amb el president d'Iniciativa per Catalunya, Rafael Ribó- va opinar que "la suma de totes les intervencions en el plenari va èsser una reprovació del Govern" que Jordi Pujol només salvà mercés a la majoria parlamentària estable que forma PP i CiU, entregats uns i altres a Barcelona i a Madrid. Amb tot el lí­der socialista considera que la intervenció del PP va ser una crí­tica molt fonamentada, que si hagués tingut un corol.lari coherent hgués estat una moció de censura al president i al Govern. També criticà les 57 iniciatives del PP aprovades perquè primen els grans propietaris forestals, però no els interessos dels pagesos defensats pels sindicats agraris.

Rafael Ribó, senyalà que el debat "mostrà a un Govern sense idees ni arguments per contestar les crí­tiques, el qual és una prova irrefutable d'un Executiu sense rumb" Ribó digué que "han tornat a guanyar els poderosos" perquè les propostes del PP aprovades amb CiU "beneficien els privilegiats i els especuladors".

Font: La Vanguardia Etiquetes: incendis parlament crí­tiques

Lectures: 727 Darrera: 19.05.2021

Ho vols compartir?


dissabte 12 juny 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)

Informacions Destacades

1 La roda dels focs forestals
2 Crònica del Memorial
3 Declaració de Matamargó
4 Les principals resolucions adoptades pel Parlament
5 Danys forestals per comarques
6 Danys materials i personals
7 Danys forestals per municipis
8 Crònica dels incendis: 5 dies de focs, terror i llàgrimes
9 Objectius
10 Mapa de la zona afectada
11 Metereologia dels dies
10 més llegides

Àlbums destacats

Acte 20 anys dels focs del 1998
Acte 20 anys dels focs del 1998
47 Fotos
Desprès de l'incendi
Desprès de l'incendi
25 Fotos

Traductor / Translator